Recent Appoinments to key positions for Competitive Exams- India 2022

» Recent Appoinments to key positions for Competitive Exams- India 2022




Recent Appoinments to key positions for Competitive Exams- India 2022

Expected Questions for 2022 UPSC , PSC exams, BANK exams, RRB, Postal assistant exams 

Share GK questions with your friends in PDF Format

 

1. Recently appointed chief of Intelligence Bureau (IB)?


Answer: Tapan Deka


2. Newly appointed Permanent Representative of India to the United Nations  ?
Answer:  Ruchira Kamboj(22/06/2022)


3.Recently appointed Vice Chairman of NITI Aayog  ( National Institution for Transforming India)
Answer :Suman Bery(01/05/2022) 

4.Newly appointed chief Executive officer of NITI Aayog
  Answer: Parameswaran Iyer(from 30/06/2022)


5. Recently appointed Insurance Regulatory and Development Authority of India(IRDAI)?
Answer: Debasish Panda (15/06/2022)

6. Recently appointed chairman of Press Council of India?
Answer: Ranjana Prakash Desai(06/2022) 

Ranjana Prakash Desai



7 .Recently appointed Chief of National Investigation Agency
Answer:  Dinkar Gupta(06/2022)
 
 
 
 

  


8. Who is the chairman of UPSC?
 Answer: Manoj Soni (05/04/2022)

  

9. Who is the Present  Chief Election Commissioner ?

Answer: Rajiv Kumar 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here