2021 GK and Current Affairs : Sports Relatd GK Questions Updated

 Sports Related Current Affairs And GK Questions for Quiz Exams

Recent updates are marked *

suggest more questions in comments section

 

 *who is the winner of “2021 World Athlete of the Year (Men)“?

Answer: Yaroslava Mahuchikh

 

*who is the winner of “2021 World Athlete of the Year (Women)“?

Answer: Elaine Thompson-Herah

*who is the winner of “Women of the year” award in world athletics awards 2021?

 Answer: Anju Boby George

 

*Who won Men’s Ballon d’or award 2021?

Answer: Lionel Messi

*Who won women’s Ballon d’or  award 2021?
Answer: Alexia Putellas

 

 

 

 

OLYMPICS Related Questions


1. Who is the gold medal winner from India in 2020 Tokyo Olympics? 

Answer: Neeraj Chopra 

2. (first) Indian women shooter who won gold medal in Tokyo Paralympic games? 

Answer: Avani Lekhara 

3. which country won most medals in Tokyo olympics ? 

Answer: United states (total medals 113 ) 

4. How many medals India won in Tokyo Olympics ? 

answer: seven 

5. What is the rank of India in Tokyo Olympics ? 

Answer: 48 

6. How many Silver medals won by India in Tokyo Olympics ? 

Answer: 2 

7. who are the Tokyo olympic mascots? 

Answer: Miraitowa 

8. Which city is going to host the Olympics in 2024? 

Answer: Paris (France) 

9. Which city is going to host the Olympics in 2028? 

Answer: Los Angeles(United States) 

10. What is the motto of 2024 Olympic Games? 

Answer: Come share 

 

 2021 GrandSlam winners

2021 sports gk questions


 

1. 2021 Australian open Men’s Title winner ?

Answer: Novak Djokovic

2. 2021 Australian open Women’s Title winner ?

Answer: Naomi Osaka 

3. 2021 French open Men’s Title winner ?

Answer: Novak Djokovic

4. 2021 Fench open Women’s Title winner ?

Answer: Barbora krejcikova

5. 2021 Wimbledon open Men’s Title winner ?

Answer: Novak Djokovic

6. 2021 Wimbledon open Women’s Title winner ?

Answer: Ashleigh Barty

 

*5. 2021 US open Men’s Title winner ?

Answer: Daniil Medvedev

*6. 2021 US open Women’s Title winner ?

Answer:Emma Reducanu


 

 Important GK Questions about Vitamins

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here